Cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis

De cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis bestaat uit twee modules: Anatomie, fysiologie en pathologie en Dieren-EHBO. Het eerste onderdeel gaat vooral in op de anatomie en fysiologie van dieren. De punten waar op gelet moet worden of een dier gezond is komen aan bod. Hoe staat het met de conditie? Ziet de huid er goed uit? Hoe is het eetpatroon? Ook worden de maatregelen besproken die getroffen moeten worden bij zieke dieren.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 7 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI - NTI - THUISCURSUS

Thuisstudie Cursus: Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis. Ben jij opzoek naar een cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Opleiding Dieren EHB O volgen? Leer hoe je dieren het beste helpt.

Iedereen die van dieren houdt, kan deze thuisstudie EHBO voor dieren volgen

Werk je met dieren of heb je zelf dieren? En wil je meer over dieren weten en leren hoe je spoedeisende hulp bij hen kunt toepassen? Kies dan voor de LOI-cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis. Tijdens deze cursus leer je alles over het verlenen van EHBO bij dieren. Ook de (werking van) organen en orgaansystemen van gezelschapsdieren komt aan bod, net als het ontstaan en verloop van ziektes. Waar moet je bijvoorbeeld op letten als je wilt weten of een dier gezond is? Wat kun je doen bij oververhitting of vergiftiging? Hoe herken je spoedeisende klachten of trauma's? En hoe moet je vervolgens handelen? Kortom: een cursus waar je je hele leven iets aan hebt.

De Thuisstudie Dieren EHBO vergelijken:

Laagste Prijs

Dieren EHBO
Dieren EHBO
Duur: 6 maanden maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 199,00
Of 6 x 36,50
Dieren EHBO
Dieren EHBO
Duur: maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 219,00
Dieren EHBO
Dieren EHBO
Duur: 10 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 220,3
Of maandelijks € 22,03
Dieren EHBO
Dieren EHBO
Duur: 6 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 360,00
Of 6 x € 60,00
Meer uit deze categorie: « Cursus Basiskennis Honden

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top