Cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis

De cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis bestaat uit twee modules: Anatomie, fysiologie en pathologie en Dieren-EHBO. Het eerste onderdeel gaat vooral in op de anatomie en fysiologie van dieren. De punten waar op gelet moet worden of een dier gezond is komen aan bod. Hoe staat het met de conditie? Ziet de huid er goed uit? Hoe is het eetpatroon? Ook worden de maatregelen besproken die getroffen moeten worden bij zieke dieren.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 7 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI - NTI - NHBO

Thuisstudie Cursus: Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis. Ben jij opzoek naar een cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Wil je ook de beste zorg kunnen bieden aan dieren in nood? Dan is de praktijkgerichte cursus Dieren EHBO echt iets voor jou! Deze cursus is ideaal voor medewerkers van de dierenambulance of politie en brandweer, maar ook voor thuissituaties is deze cursus uitermate geschikt! Je leert op adequate wijze dieren de juiste zorg te bieden. Naast gedegen theoretische onderbouwing leer je ook de ook belangrijke basisvaardigheden via een gratis praktijkdag.

Daarom kies je voor Dieren EHBO van het NTI:

  • Inclusief gratis praktijkdag
  • Digitaal en gedrukt studiemateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Bepaal je eigen studietempo
Ben jij een echte dierenvriend en wil je een dier in nood kunnen helpen? Dan is onze cursus EHBO voor dieren erg nuttig voor jou! Leer wat EHBO inhoudt, hoe je EHBO kunt voorkomen, en hoe je een algemeen onderzoek uitvoert. Na deze algemene zaken ga je de diepte in met EHBO bij honden, EHBO bij katten, EHBO bij konijnen en knaagdieren, en EHBO bij vogels. Je studeert in je eigen tempo en wordt begeleid door een professionele docent. Schrijf je snel in en behaal je waardevolle diploma EHBO voor dieren!
Wil je je kennis van dieren vergroten en weten hoe je spoedeisende hulp bij hen kunt toepassen? Kies dan voor de cursus Dieren-EHBO en diergeneeskundige kennis. Tijdens deze cursus komt alles aan bod over het verlenen van EHBO bij dieren. De twee gratis lesdagen bij de Martin Gaus Academie bereiden goed voor op noodgevallen. Daarnaast behandelt de cursus alles over de (werking van) organen en orgaansystemen van gezelschapsdieren en het ontstaan en verloop van ziektes. Kortom: een cursus waar je je hele leven iets aan hebt.

De Thuisstudie Dieren EHBO vergelijken:

Laagste Prijs

Dieren EHBO
Dieren EHBO
Duur: 10 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 213,75
Of 10 x € 21,38
Dieren EHBO
Dieren EHBO
Duur: 6 tot 9 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 219,00
Geen termijnbetaling
Dieren EHBO
Dieren EHBO
Duur: 6 maanden
Soort: Cursus
Prijs eenmalig:
€ 312,00
Of 6 x € 52,00

Position: [ Style: outline]

Deze Thuisstudie Delen:


More in this category: « Cursus Basiskennis Honden

Related items

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top