Cursus Europees Computer Rijbewijs (ECDL)

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Europees Computer Rijbewijs. Ben jij opzoek naar een cursus Europees Computer Rijbewijs? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 8 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - LOI - NHA

Thuisstudie Cursus: Europees Computer Rijbewijs

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus Europees Computer Rijbewijs. Ben jij opzoek naar een cursus Europees Computer Rijbewijs? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Werkgevers kunnen vaak kiezen uit meerdere sollicitanten. Maar hoe weet een werkgever welke kandidaat daadwerkelijk over de juiste computervaardigheden beschikt? Met het ECD L-certificaat is er geen twijfel mogelijk: jij beschikt over voldoende, internationaal erkende vaardigheden! De erkende cursus ECD L bereidt je optimaal voor op de officiële examens van de Associatie voor Praktijkexamens.
Het bewijs voor pc-bekwaamheid: behaal het Europees Computerrijbewijs In vrijwel elk vakgebied werk je met een computer. Wil je kunnen aantonen dat je over voldoende basisvaardigheden beschikt? Haal dan het officieel erkende Europees Computerrijbewijs. Nee, pc staat niet voor politiek correct. Het Europees Computer Rijbewijs, ook wel European Computer Driving Licence of ECD L genoemd, is de Europese standaard op het gebied van personal computers gebruiken. Europees erkend diploma Dit officieel erkende diploma laat zien dat je de basis van het pc-gebruik onder de knie hebt. Het Europees Computerrijbewijs is voor werkgevers hét ultieme bewijs van pc-bekwaamheid. De naam Europees Computerrijbewijs is niet toevallig gekozen. Met een rijbewijs toon je aan dat je met een auto kunt omgaan en het computerrijbewijs geeft aan dat je uitstekend met een pc overweg kunt. ( Driving betekent ook: besturen. Heeft dus eigenlijk weinig met rijden te maken) Je kunt veilig en efficiënt gebruikmaken van verschillende computertoepassingen. De cursus bestaat uit zeven modules met aandacht voor computer essentials, tekstverwerken, spreadsheets, presentaties en digitale veiligheid. Internationaal erkend De afwisselende cursus zorgt ervoor dat je voortaan met vertrouwen achter de pc kruipt. Je haalt bovendien een internationaal erkend diploma dat veel gevraagd wordt. Behaal het Europees Computerrijbewijs, een waardevolle aanvulling op je curriculum vitae en zeer praktisch voor dagelijks computergebruik.
Met de cursus Europees computerrijbewijs (European Computer Driving Licence®) behaal je wereldwijd erkende certificaten. Deze certificaten tonen aan dat je op een professionele manier met de computer kan omgaan. Een internationaal geaccepteerde standaard en een prima aanvulling op je cv. We behandelen de basisbegrippen en vaardigheden van het computer- en internetgebruik. Vervolgens is er aandacht voor de teken- en presentatiemogelijkheden van een computer en het gebruik van databases. Dankzij de vele oefenopgaven én het door ECDL® geaccrediteerde lesmateriaal, heb je maximale slagingskans.

De Thuisstudie Europees computerrijbewijs (ECDL) vergelijken:

Laagste Prijs

Europees Computerrijbewijs (ECDL)
Europees Computerrijbewijs (ECDL)
Duur: 8 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 139,00
Of 8 x termijnbedrag
Europees Computer Rijbewijs (ECDL)
Europees Computer Rijbewijs (ECDL)
Duur: 9 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 179
Of termijn x € 22
Europees computerrijbewijs (ECDL)
Europees computerrijbewijs (ECDL)
Duur: 7 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 218,40
Of 7 x € 31,20

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top