Cursus AutoCAD

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus AutoCAD. Ben jij opzoek naar een cursus AutoCAD? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6,5 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA - NHBO - NTI

Thuisstudie Cursus: AutoCAD

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus AutoCAD. Ben jij opzoek naar een cursus AutoCAD? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Technisch tekenen op de computer? Volg de Auto CA D cursus Werk je in de architectuur, civiele techniek, ruimtelijke ordening of in de bouw? Wil je leren hoe je digitaal technische of bouwkundige tekeningen maakt? De cursus Auto CA D is een praktische introductie. Auto CA D is een technisch tekenprogramma en wordt op grote schaal gebruikt. Heb je in werk je regelmatig te maken met Auto CA D-tekenaars en wil je meer over het programma weten? Of wil je zelf technische of bouwkundige tekeningen kunnen maken? Voor een verbouwing van je huis bijvoorbeeld? Dan is de cursus Auto CA D tekenen iets voor jou! Bouwvergunning De Auto CA D cursus is een praktische introductie in de wereld van Auto CA D en digitaal tekenen. Je leert stap voor stap hoe je met dit wereldwijd erkende computerprogramma tweedimensionale technische tekeningen maakt. Na de cursus Auto CA D heb je voldoende vaardigheden om een breed scala aan tekeningen in 2 D op te zetten. Deze tekeningen voldoen aan de Nederlandse standaarden voor het aanvragen van een bouwvergunning. Praktische tips in de cursus Auto CA D Voor zowel beginnende professionals als voor hobbyisten is de zelfstudie Auto CA D een prima basis. Je krijgt tal van praktische tips en door de slimme lesopbouw heb je de verschillende vaardigheden snel onder de knie. Daarbij krijg je gedegen hulp van een docent. Deze kijkt je huiswerk na en geeft je feedback. Tevens kun je vragen stellen. De cursus Auto CA D volg je dus onder professionele begeleiding! Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Je hobby naar het volgende niveau tillen? Ontdek de ongekende mogelijkheden van digitaal technisch tekenen en kies voor de Auto CA D cursus van NH A. Via de website www.autodesk.nl (uitgever van het softwareprogramma Auto CA D) kun je voor zowel de MA C als een P C gratis een 30 dagen probeerversie van Auto CA D downloaden.

De Thuisstudie AutoCAD vergelijken:

Laagste Prijs

AutoCAD
AutoCAD
Duur: 4 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 199
Of termijn x € 36,5
AutoCAD
AutoCAD
Duur: 7 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 225,05
Of maandelijks € 32,15

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top