Cursus AJAX Web Professional

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus AJAX Web Professional. Ben jij opzoek naar een cursus AJAX Web Professional? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 9 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - NHA

Thuisstudie Cursus: AJAX Web Professional

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie cursus AJAX Web Professional. Ben jij opzoek naar een cursus AJAX Web Professional? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Steeds meer websites maken gebruik van Asynchronous JavaScript en XML (AJAX). Veel Web 2.0-applicaties zijn gebaseerd op AJAX-technieken. Met de praktijkgerichte cursus AJAX Web Professional leer je de AJAX-techniek tot in de puntjes beheersen. AJAX combineert verschillende talen en levert zo een sterk RIA-platform (Rich Internet Applications). Bovendien werkt AJAX samen met alle bekende browsers. Tijdens deze cursus leer je onder andere geavanceerde AJAX-applicaties structureren en maken, omgaan met client-sided scripting, beveiliging en performance issues. De theorie wordt meteen toegepast door de gegeven voorbeelden zelf te bouwen in een webomgeving. Vaardigheid met AJAX is een veelgevraagde kwalificatie. Met deze cursus vergroot je je carrièrekansen dan ook aanzienlijk.

De Thuisstudie AJAX Web Professional vergelijken:

Laagste Prijs

AJAX Web Professional
AJAX Web Professional
Duur: 4 maanden
Soort: Beroepsopleiding
Prijs eenmalig:
€ 556,00
Of 4 x € 139,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top