Basisopleiding Medewerker ICT

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie basisopleiding Medewerker ICT. Ben jij opzoek naar een basisopleiding Medewerker ICT? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA

Thuisstudie Basisopleiding: Medewerker ICT

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je snel en overzichtelijk de prijzen en aanbieders van de thuisstudie basisopleiding Medewerker ICT. Ben jij opzoek naar een basisopleiding Medewerker ICT? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Collega?s helpen met computervragen? Volg de Basisopleiding Medewerker IC T Hoe haal je meer uit Office? Wat doe je als Windows weer eens steunt en kreunt onder al het invoergeweld van de collega?s? Hoe bekabel je een netwerk? Je ontdekt het in de Basisopleiding Medewerker IC T. Dit is een ideale cursus voor mensen die beginnen in het IC T-vak of IC T naast de dagelijkse werkzaamheden erbij krijgen in het takenpakket. In de opleiding maak je kennis met de basis van het I T-vakgebied. Je behandelt verschillende onderwerpen: hardware; software; bekabelingssystemen; Office en Windows. Devices ontdekken Je ontdekt hoe devices in elkaar steken. En hoe ze samenwerken. Ook leer je hoe je andere mensen ondersteunt op IC T-vlak. Voor anderen is hun computer, printer of telefoon vaak een groot mysterie. Werk je straks ook met robots? Je leert er meer over tijdens de Basisopleiding Medewerker IC T. Helpdesk Als IC T-medewerker werk je bij een helpdesk op afstand of als vraagbaak binnen een bedrijf. Andere medewerkers bellen je op met een vraag over hun laptop. Of US B-stick. Of scanner. Je helpt je collega zo dat hij of zij zo snel mogelijk verder kan met het werk. In die zin ben je de ideale, hulpvaardige helpdeskmedewerker. Zowel op afstand als aan het bureau van mensen die je hulp nodig hebben. Wil jij jouw kennis uit het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of overweeg je een MB O-opleiding tot Medewerker IC T en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Voorbereiden Bereid jezelf goed voor op een toekomst in de IC T-support en volg de Basisopleiding Medewerker IC T.

De Thuisstudie Basisopleiding Medewerker ICT vergelijken:

Laagste Prijs

Basisopleiding Medewerker ICT
Basisopleiding Medewerker ICT
Duur: 6 maanden
Soort: Thuisstudie
Prijs eenmalig:
€ 599
Of termijn x € 55

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top