Basisopleiding ICT-beheerder

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je de prijzen en aanbieders van de thuisstudie basisopleiding ICT-beheerder. Ben jij opzoek naar een basisopleiding ICT-beheerder? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 10 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • NHA

Thuisstudie Basisopleiding: ICT-beheerder

Op studieknop vind, bekijk en vergelijk je makkelijk en snel de prijzen en aanbieders van de thuisstudie basisopleiding ICT-beheerder. Ben jij opzoek naar een basisopleiding ICT-beheerder? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen en de bijbehorende prijzen van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Ontdek de basics van het werk als IC T-beheerder en volg de basisopleiding Wat doet een IC T-beheerder precies? Zijn IC T-beheerder en systeembeheerder hetzelfde? Welke programma?s moet je kennen? En ga je trouwens ook programmeren? Volg de basisopleiding IC T-beheerder en je hebt een vliegende start. Als IC T-beheerder zorg je ervoor dat computers binnen een bedrijf werken. En blijven werken. Ook bewaak je computernetwerken. En ben je hackers een stap voor. Anticipeer op alles en houd de boel draaiende. Beveiligen Er komt veel kijken bij het werk van een IC T-beheerder. Je hebt veel kennis nodig over verschillende IC T-onderwerpen: van hardware tot software; van onderhoud tot beveiliging; van Linux tot Windows Workstation. Ook wil je alles weten over ontwikkelingen die de wereld veroveren: Internet of Things; Augmented Reality; Virtual Reality. In de basisopleiding IC T-beheer ontdek je welke know-how een IC T-beheerder nodig heeft. Speuren Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe werkt een server precies? Hoe ziet een datawarehouse eruit? Hoe speur je een probleem in het netwerk op? Ook de basics van programmeren komen uitgebreid aan bod. Je krijgt een goed beeld van het werk van een IC T-beheerder. Wil jij jouw kennis uit het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of overweeg je een MB O-opleiding tot IC T-beheerder en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!

De Thuisstudie Basisopleiding ICT beheerder vergelijken:

Laagste Prijs

Basisopleiding ICT beheerder
Basisopleiding ICT beheerder
Duur: 10 maanden
Soort: Computer
Prijs eenmalig:
€ 699
Of termijn x € 64,5

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top