Cursus Eigen Coachingsbureau Starten

In de thuisstudie opleiding eigen coachingsbureau starten leer je onder meer een coachingsplan opstellen en cliënten observeren en analyseren. Deze cursus bestaat uit 4 modules waarvan 3 specifiek ingaan op het onderdeel coaching. De laatste module is gericht op het starten als ZZP'er. Deze module behandelt alle aspecten waar een zelfstandig ondernemer mee te maken zal krijgen. Bijvoorbeeld het opstellen van een offerte, het voeren van de administratie en de wet- en regelgeving. De opgedane kennis wordt direct in de praktijk gebracht door middel van de inzendopdrachten.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 14 Maanden
  • Beroepsopleiding
  • LOI

Thuisstudie Cursus: Eigen Coachingsbureau Starten

De thuisstudie opleiding 'Eigen coachingsbureau starten' is een echte aanrader voor iedereen die als zelfstandig coach, vanuit een eigen coachingsbureau wil werken. Wil je je door bedrijven en organisaties laten inhuren als coach die op een stimulerende manier leidinggeeft en zo het beste uit medewerkers haalt? Dan is deze cursus zeker een aanrader.

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Meer uit deze categorie: « Cursus Kindercoach ADHD Coach »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top