ADHD Coach

Kom jij vaak in contact met kinderen met ADHD? Wil je hen graag helpen met de frustraties, teleurstelling en conflicten die deze stoornis met zich meebrengt? Met deze cursus steek je alle specifieke technieken op om correct en efficiënt om te gaan met ADHD-gedrag.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 - 9 Maanden
  • Cursus
  • NHBO

Thuisstudie: ADHD coach

Kom jij vaak in contact met kinderen met ADHD? Wil je hen graag helpen met de frustraties, teleurstelling en conflicten die deze stoornis met zich meebrengt? Ga dan voor onze thuisstudie Omgaan met ADHD. Je studeert op je eigen tempo terwijl je begeleid wordt door een ervaren kindercoach. ADHD is de afkorting voor de Engelse term: ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’. Het is een stoornis waarbij je het moeilijk vindt om je aandacht ergens bij te houden en je heel druk bent (hyperactief). Met deze cursus steek je alle specifieke technieken op om correct en efficiënt om te gaan met ADHD-gedrag. Schrijf je vandaag nog in en leer hoe je ADHD-patiënten het beste benadert, met hen communiceert én conflicten oplost!

Kom jij vaak in contact met kinderen met ADHD? Wil je het gedrag leren begrijpen en er beter mee om kunnen gaan? Tijdens de cursus ADHD-coach krijg je inzichtelijk wat je wel of juist niet moet doen


De Thuisstudie ADHD Coach vergelijken:

Laagste Prijs

ADHD Coach
ADHD Coach
Duur: maanden
Soort: ADHD coach
Prijs eenmalig:
€ 239,00
Geen termijnbetaling

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top