ADHD Coach

Kom jij vaak in contact met kinderen met ADHD? Wil je hen graag helpen met de frustraties, teleurstelling en conflicten die deze stoornis met zich meebrengt? Met deze cursus steek je alle specifieke technieken op om correct en efficiënt om te gaan met ADHD-gedrag.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • 6 - 9 Maanden
  • Cursus
  • NHBO

Thuisstudie: ADHD coach

Kom jij vaak in contact met kinderen met ADHD? Wil je hen graag helpen met de frustraties, teleurstelling en conflicten die deze stoornis met zich meebrengt? Ga dan voor onze thuisstudie Omgaan met ADHD. Je studeert op je eigen tempo terwijl je begeleid wordt door een ervaren kindercoach. ADHD is de afkorting voor de Engelse term: ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder’. Het is een stoornis waarbij je het moeilijk vindt om je aandacht ergens bij te houden en je heel druk bent (hyperactief). Met deze cursus steek je alle specifieke technieken op om correct en efficiënt om te gaan met ADHD-gedrag. Schrijf je vandaag nog in en leer hoe je ADHD-patiënten het beste benadert, met hen communiceert én conflicten oplost!

Wil je jouw kennis uit de opleiding ADHD Coach direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv. Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

De Thuisstudie ADHD Coach vergelijken:

Laagste Prijs

ADHD Coach
ADHD Coach
Duur: 6 tot 9 maanden
Soort: Thuisstudie
Prijs eenmalig:
€ 239,00
Geen termijnbetaling

Position:
Style: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top