Praktijkdiploma loonadministratie

Lijkt het jou een uitdaging om als loonadministrateur aan de slag te gaan en alles te weten op het gebied van bijvoorbeeld fiscus, pensioenregelingen, wetten en werkloosheids- en arbeidsongeschiktheidwetten? Kies dan voor Praktijkdiploma Loonadministratie? Schrijf je dan in voor een complete opleiding Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®). Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen, en de bijbehorende prijzen, van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Thuisstudie Cursus: Praktijkdiploma loonadministratie

Lijkt het jou een uitdaging om als loonadministrateur aan de slag te gaan en alles te weten op het gebied van bijvoorbeeld fiscus, pensioenregelingen, wetten en werkloosheids- en arbeidsongeschiktheidwetten? Kies dan voor Praktijkdiploma Loonadministratie? Schrijf je dan in voor een complete opleiding Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®). Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen, en de bijbehorende prijzen, van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Deze cursus leert je door middel van duidelijke, praktijkgerichte voorbeelden hoe je een loonadministratie opzet en voert, loonberekeningen maakt en de juiste, actuele wet- en regelgeving toepast. Je wordt opgeleid voor het landelijke erkende, door bedrijven en instellingen veel gevraagde Praktijkdiploma Loonadministratie ( PD L) van de Associatie.
Salarisadministratie volledig beheersen? Volg de opleiding Praktijkdiploma loonadministratie Van loonberekening tot premieheffingen en van salarisadministratie tot arbeidsrecht: leer alle facetten van loonadministratie kennen en doorgronden. Organisaties steunen op betrouwbare loonadministratie. De PD L opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie leidt je op voor het officieel erkende diploma Praktijkdiploma Loonadministratie. Elke dag up-to-date Bij de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie krijg je de meest recente wetteksten en belastingtabellen. NH A drukt die dagelijks in een eigen drukkerij. De lesstof sluit aan bij de eisen die de Associatie voor Examinering stelt. Zo ben je optimaal voorbereid voor het examen en kun je na afloop aan de slag als loonadministrateur. Cursus Praktijkdiploma Loonadministratie Met het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie op zak voldoe je volledig aan de functie-eisen die een werkgever stelt aan een loonadministrateur. Salarisadministratie? Jij weet tot in de details hoe het werkt. Belangrijke onderdelen van de cursus Praktijkdiploma loonadministratie zijn: loonberekening, premieheffing volksverzekeringen en premieheffing werknemersverzekeringen. Alle aspecten van de loonadministatie komen aan bod: van loonbelasting tot arbeidsrecht en van fictieve dienstbetrekkingen tot loonbestanddelen. Uitgebreide kennis van Loonadministratie Wat is het allerbelangrijkste bij loonadministratie? de stukken op orde hebben; werknemers op tijd uitbetalen; exact de juiste bedragen uitbetalen; bij een inspectie van bijvoorbeeld de Belastingdienst alle documenten klaar hebben. Loonadministratie vergt meer dan alleen basiskennis van administratie. Je hebt ook kennis van belastingrecht nodig. Examen Het examen bestaat uit 3 onderdelen: Loonheffingen niveau 4 Arbeidsrecht& Sociale zekerheid niveau 4 Personeel, Organisatie en communicatie niveau 4 Officieel erkend diploma bij de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie Je bepaalt zelf wanneer je examen doet. Meerdere malen per jaar kun je examens afleggen bij de Associatie voor Examinering voor de onderdelen Loonheffing, Sociale Verzekeringen en Arbeidsrecht. Heb je alle drie de examens afgelegd, dan ontvang je het erkende Praktijkdiploma Loonadministratie. Een getuigschrift aanvragen? Dat kan als je al het huiswerk hebt ingeleverd en gemiddeld een voldoende scoorde bij de verschillende onderdelen.
De cursus Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®) is zeer geschikt voor iedereen die zich wil specialiseren als loonadministrateur. Het biedt precies die kennis en vaardigheden die een specialist in loonadministratie nodig heeft. Na afloop kan je zelfstandig een loonadministratie voeren, loonberekeningen maken, vragen hierover beantwoorden en wetswijzigingen op de juiste manier toepassen. Met deze cursus behaal je het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®). Een veelgevraagd diploma binnen het midden- en kleinbedrijf!

De Thuisstudie Praktijkdiploma loonadministratie vergelijken:

Laagste Prijs

Praktijkdiploma loonadministratie
Praktijkdiploma loonadministratie
Duur: 9 maanden
Soort:
Prijs eenmalig:
€ 179,00
Of 9 x termijnbedrag
Praktijkdiploma loonadministratie
Praktijkdiploma loonadministratie
Duur: 6 maanden
Soort: Administratie
Prijs eenmalig:
€ 199
Of termijn x € 18,5
Praktijkdiploma loonadministratie
Praktijkdiploma loonadministratie
Duur: 2 maanden
Soort: Loonadministratie
Prijs eenmalig:
€ 321,36
Of maandelijks € 26,78
Praktijkdiploma loonadministratie
Praktijkdiploma loonadministratie
Duur: 9 maanden
Soort: Administratie
Prijs eenmalig:
€ 1341,00
Of 9 x € 149,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top