Praktijk diploma boekhouden

De vraag naar personeel met een PDB®-diploma op zak is nog altijd heel groot. Wil je verzekerd zijn van een baan op administratief gebied? En is het jouw doel om zelfstandig de administratie van kleine en middelgrote bedrijven te kunnen voeren? Schrijf je dan in voor een complete opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®). Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen, en de bijbehorende prijzen, van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI

Thuisstudie Cursus: Praktijkdiploma boekhouden

Wil je graag op een financiële administratie aan de slag? En wil je zelfstandig de administratie van een klein of middelgroot bedrijf kunnen voeren? Wil je een baan, waarbij vertrouwen en verantwoordelijkheid een grote rol spelen? Dan is de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) voor jou de ideale keuze.

In deze erkende boekhoudcursus voor het officiële Associatie diploma doe je alle kennis op die een moderne boekhouder in zijn bagage moet hebben. Je leert niet alleen de principes van bedrijfsadministratie, kostencalculatie en financiering maar bent na afronding van deze cursus PD B ook in staat om belangrijke financiële rapportages op te stellen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Praktijkdiploma Boekhouden ( PD B) : onmisbaar bij een administratieve baan Heb je gevoel voor cijfers en wil je daar je werk van maken? Of heb je al een administratieve functie en wil je daarin doorgroeien? De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden stoomt je klaar voor een veelgevraagd diploma. Boekhouden is een belangrijk onderdeel binnen ieder bedrijf. Een boekhouder verwerkt alle financiële transacties: inkomsten, uitgaven, ontvangsten en betalingen. Dit is een verantwoordelijke en afwisselende baan. Als boekhouder heb je goed inzicht in het wel en wee van een bedrijf en daarom word je vaak gezien als een vertrouwenspersoon van de directie. Professionele PD B opleiding Om een goede boekhouder te worden, heb je een degelijke opleiding nodig. De opleiding PD B / Praktijkdiploma boekhouden is een van de beste cursussen van Nederland op boekhoudkundig gebied. De lesstof van deze compacte opleiding is gebaseerd op de exameneisen van de Nederlandse Associatie voor Examinering en bestaat uit drie modules: bedrijfsadministratie; kostencalculatie; financiering. Je leert onder meer grootboekrekeningen maken, kostprijsberekeningen en kolommenbalansen. In de PD B opleiding krijg je inzicht in resultaten en presentatiemethoden en je maakt kennis met verschillende ondernemingsvormen. Verder leren? Heb je na deze opleiding de smaak te pakken? Het officieel erkende Praktijkdiploma Boekhouden is een prima basis voor de cursus MB A.
De cursus Praktijkdiploma boekhouden (PDB®) is dé cursus om zelfstandig een boekhouding te leren voeren voor kleine bedrijven en organisaties. Je krijgt inzicht in boekhoudkundige- en bedrijfseconomische processen. De cursus is een uitstekende voorbereiding op het officiële examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Bij succesvolle afronding ben je in het bezit van het meest gevraagde diploma van Nederland.

De Thuisstudie Praktijkdiploma boekhouden vergelijken:

Laagste Prijs

Praktijkdiploma boekhouden
Praktijkdiploma boekhouden
Duur: 6 maanden
Soort:
Prijs eenmalig:
€ 249,00
Of 6 x termijnbedrag
Praktijkdiploma boekhouden
Praktijkdiploma boekhouden
Duur: 1 maanden
Soort: Administratie
Prijs eenmalig:
€ 269
Of termijn x € 25
Praktijkdiploma boekhouden
Praktijkdiploma boekhouden
Duur: 2 maanden
Soort: Boekhouden
Prijs eenmalig:
€ 380,64
Of maandelijks € 31,72
Praktijkdiploma boekhouden
Praktijkdiploma boekhouden
Duur: 10 maanden
Soort: Administratie
Prijs eenmalig:
€ 1490,00
Of 10 x € 149,00
Meer uit deze categorie: Cursus Bewindvoerder »

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top