Cursus Budgetcoach

De cursus budgetcoach is bedoeld voor iedereen die graag anderen wil helpen met het voorkomen en oplossen van financiële problemen. Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen tot budgetcoach, en de bijbehorende prijzen, van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • Beroepsopleiding
  • LAUDIUS - LOI - NHA - NTI - THUISCURSUS

Thuisstudie Cursus: Cursus Budgetcoach

Helaas hebben veel mensen ermee te maken: schulden. Rekeningen lopen op en worden niet betaald en de problemen worden alleen maar erger. Als budgetcoach help je mensen met hun financiële problemen. Je krijgt inzicht in iemands financiële situatie, brengt overzicht en structuur aan en maakt samen met de cliënt een plan van aanpak om de problemen op te lossen. Daarbij komt ook een flink stuk coaching om de hoek kijken. Een uitdagend en dankbaar beroep. Want hoe fijn is het als mensen dankzij jou hun financiën weer op de rit krijgen en weer opgeruimd verder kunnen met hun leven?

Jeuken jouw handen wanneer je dit soort situaties ziet: betalen op afbetaling, leningen afsluiten voor onverstandige uitgaven, geen geld voor boodschappen, maar wel een enorme televisie in de woonkamer? Denk dan eens aan de cursus budgetcoach. Want jij kunt het verschil maken. Geef mensen inzicht in hun inkomsten en uitgaven en zorg daarmee voor financiële stabiliteit.
Kies voor de cursus Budgetcoach. Na deze opleiding kijk je als budgetcoach met een scherp oog naar de inkomsten en uitgaven van jouw cliënten en help je hen waar mogelijk.
Veel mensen hebben een betalingsachterstand en kunnen hier niet zelfstandig uit komen, met alle gevolgen van dien. Wil jij mensen helpen om financiële problemen te voorkomen of op te lossen? Kies dan voor de LOI-cursus Budgetcoach. Tijdens deze cursus behandelen we de financiële kennis die essentieel is voor een budgetcoach. Denk aan het opstellen van een budgetplan, het berekenen van het vrij te laten bedrag en de afloscapaciteit en het herkennen van financieel risicovol gedrag in een vroeg stadium. Bovendien is er ruime aandacht voor communicatieve- en coachingsvaardigheden. Hoe stimuleer je iemand bijvoorbeeld om zijn gedrag te veranderen? En hoe help je iemand op weg naar een (nieuwe) baan? Deze cursus is een waardevolle aanvulling op de vakkennis van onder andere maatschappelijk werkers, coaches, woonbegeleiders, gezinsbegeleiders, hulpverleners en bankmedewerkers.

De Thuisstudie Budgetcoach vergelijken:

Laagste Prijs

Budgetcoach
Budgetcoach
Duur: 8 maanden
Soort: Financiën en Coaching
Prijs eenmalig:
€ 159,00
Of 8 x termijnbedrag
Budgetcoach
Budgetcoach
Duur: 8 maanden
Soort: Financiën en Coaching
Prijs eenmalig:
€ 169,44
Of maandelijks € 21,18
Budgetcoach
Budgetcoach
Duur: 9 maanden maanden
Soort: Financiën en Coaching
Prijs eenmalig:
€ 469,00
Of 12 x 43,00
Budgetcoach
Budgetcoach
Duur: 7 maanden
Soort: Financiën en Coaching
Prijs eenmalig:
€ 588,00
Of 7 x € 84,00

Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top