Belastingconsulent

Wil jij graag op aan de slag als Belastingconsulent? En ben jij opzoek naar een cursus die je helpt dit doel te bereiken? Op deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare opleidingen tot belastingconsulent, en de bijbehorende prijzen, van de verschillende thuisstudie aanbieders.

Meer Informatie  Gratis StudieGids   Aanbieders vergelijken

  • Praktijkdiploma
  • Beroepsopleiding
  • LOI

Thuisstudie Cursus: Belastingconsulent

De cursus Belastingconsulent start met een inleiding in het recht, het belastingrecht en het formeel belastingrecht. Het Nederlands rechtsstelsel en de rechtsbronnen worden besproken. Ook de verschillende overheidsheffingen en de plaats van het belastingrecht in het algemene rechtssysteem komt aan bod. Verder is er aandacht voor inkomstenbelasting, vennootschapbelasting en dividendbelasting. Een belastingconsulent krijgt verder ook te maken loonbelasting en omzetbelasting. Tot slot komen internationaal belastingrecht en belasting voor rechtsverkeer aan bod.

De Vakopleiding Mkb-belastingconsulent is dé opleiding voor iedereen die aan de slag wil als professioneel belastingconsulent. Na afronding van deze opleiding kun je een gedegen belastingadvies geven en mag je je inschrijven in het Register Financieel en Fiscaal Advies (SRFA) en de titel MKB BC voeren. Een bewijs van kennis en kunde! In de cursus is er o.a. aandacht voor privaatrecht, belastingwetgeving, inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Ook juridische vaardigheden komen uitgebreid aan bod.

De Thuisstudie belastingconsulent vergelijken:

Laagste Prijs

belastingconsulent
belastingconsulent
Duur: 16 maanden
Soort: Financiën en Coaching
Prijs eenmalig:
€ 2224,00
Of 16 x € 139,00

Positie:
Stijl: outline

Deze Thuisstudie Delen:


Gerelateerde Studies

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top