Beroepsopleidingen

Beroepsopleidingen

Een erkend diploma of certificaat halen naast of tijdens je werk? Dat lijkt (zeker wat tijdsinvestering betreft) een onmogelijke opgave te zijn. Dat het in de praktijk gelukkig niet onmogelijk hoeft te zijn, dat bewijzen de thuisstudie beroepsopleidingen van de bekende afstandsonderwijs aanbieders. Deze beroeps (of basis) opleidingen zijn namelijk kort en bondig, en precies zo samengesteld dat je ze kunt combineren met jou dagelijkse werkzaamheden. 

Wat is een beroepsopleiding?

Een beroepsopleiding is een korte opleiding of cursus die zich specifieke richt op een bepaald beroep of vak. Tijdens de opleiding leer je alleen de informatie die jij nodig hebt om het beroep van de opleiding uit te kunnen oefenen. Een beroepsopleiding sluit je over het algemeen af met een examen of toets. Heb jij het examen of de toets met succes gemaakt? Dan ontvang jij als bewijs een certifcaat of (instituuts) diploma. Wil jij na het behalen van een beroepsopleiding verder studeren? Dan is er vrijwel altijd een MBO-opleiding te vinden die aansluit op de stof die jij zojuist hebt geleerd. 

Doel StudieKnop:

Snel en overzichtelijk thuisstudies kunnen vinden en vergelijken. Dat is in één zin het doel wat wij met StudieKnop hopen te kunnen bereiken. Daarnaast hopen wij in de toekomst ook een platform te kunnen bieden waarop jij jouw persoonlijke ervaringen over thuisstudies, thuisstuderen en natuurlijk de thuisstudieaanbieders kunt delen. Een goede tip of mis jij iets? Dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen.

De voor en nadelen van:

Bekijk de voor en nadelen van alle thuisstudieaanbieders

Top